Pokemon GO Europa release is vandaag gestart!

  De Pokemon GO Europa release is van start gegaan. Het eerste Europese land dat vanaf nu (officieel) kan gaan genieten van Pokemon GO is Duitsland.

  Update 16 juli: Pokemon GO is nu officieel uit in Nederland. Je kunt de game nu downloaden via de App Store en Play Store.

  Dit betekent dat de officiele release van de Pokemon GO download Nederland ook niet ver weg meer is. Er kwam afgelopen maandag al een bericht waarin gezegd werd dat de Pokemon GO Europa release één dezer dagen zou komen en dat bericht is dus nu bevestigd met de eerste Pokemon GO Europa release in Duitsland.

  Duitsland het eerste land van de Pokemon GO Europa release

  De game werd in eerste instantie alleen uitgegeven in Australie, Nieuw-Zeeland en de VS. Sinds vandaag is daar dus het eerste Europese land bijgekomen. De game kent een ongekend succes, zo direct na de lancering. Door de enorme populariteit was de game voor velen in de eerste paar dagen moeilijk of nauwelijks te bereiken en besloot de ontwikkelaar, Niantic, zelfs om spelers actief te blokkeren van toegang om de servers zo min mogelijk te overbelasten.

  Desondanks groeide Pokemon GO in de eerste week uit tot de meest populaire mobiele game ooit in de VS en heeft het inmiddels al grote apps als Twitter, Clash of Clans en Tinder verslagen in het aantal dagelijkse gebruikers.

  Het is niet bekendgemaakt wanneer de Pokemon GO Europa release verder gaat en welk land het voorrecht heeft om als tweede met de game aan de slag te gaan.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Update 14 juli - De Pokemon Go release heeft op dit moment ook plaatsgevonden in het Verenigde Koninkrijk. Een release voor Nederland laat nog op zich wachten.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.