Pokemon GO download iOS - Tutorial voor Apple

  Pokemon GO is gister uitgebracht in Australië en Nieuw Zeeland, toch is er gebleken dat er ook een manier is om Nederlandse Pokémon meester te worden. Naast een Android versie is hier de tutorial voor Pokemon GO download iOS waarmee je ook op de iPhone aan de slag kan.

  Update 16 juli: Pokemon GO is nu officieel uit in Nederland. Je kunt de game nu downloaden via de App Store en Play Store.

  Het is een stuk makkelijker gebleken om Pokemon GO op het besturingssysteem Android te installeren dan deze op de smartphones van iPhone werkend te krijgen. Als je als Pokemon liefhebber niet kan wachten tot het uitbrengen van de officiële applicatie in de App Store, dan is er toch een omweg te vinden. Hieronder wordt in details uitgelegd hoe je dit voor elkaar krijgt. Het volgen van deze tutorial is wel geheel voor eigen risico.

  Pokemon GO download iOS uitleg

  Bij de iOS versie van Pokémon GO moet je meer doen dan alleen een bestand downloaden. Eerst moet je je App Store namelijk naar een Australische ID zetten zodat het systeem je herkent alsof je een burger van het land aan de andere kant van de wereld bent. Dit doe je door je account uit te loggen en daarna de Australische vlag aan te klikken.

  Als je uitgelogd bent en dan een applicatie probeert te downloaden vraagt de App Store of je een bestaand account of nieuw account wil aanmaken. Hierbij moet je ervoor kiezen om een nieuw account aan te maken. Ook moet je een e-mailadres invoeren die nog niet door jou in gebruik voor je primaire App Store account.

  Om de Pokemon GO app binnen te halen moet je ervoor zorgen dat je de optie hebt gekozen om geen betaalgegevens toe te voegen. Deze mogelijkheid verschijnt na het invoeren van het e-mailadres en het wachtwoord, in het scherm waarbij je een mogelijkheid van betalen moet toevoegen. Vervolgens moet je je gegevens invullen waarbij het vooral telt dat de postcode eentje uit Australië is, zoals (NSW) 2104.

  Als je je account bevestigd hebt door middel van een binnengekomen mail, dan heb je de mogelijkheid om via dit account de Pokemon GO download iOS binnen te halen. Als de applicatie op eenmaal op je mobiel staat, kan je je primaire account weer gebuiken. Het is hierbij wel aangeraden elke stap voorzichtig te volgen, aangezien je wel met meerdere accounts in de App Store bezig bent.

  Een officiële Pokemon GO download iOS release is nog niet bekend, maar er wordt verwacht dat deze binnenkort uitkomt.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.