Pokemon GO download Android - Tutorial vroege download in Nederland

  Aan de andere kant van de wereld kunnen de Pokémon trainers in wording al aan de slag met het vangen van hun favoriete wezentjes. Daar is de officiële applicatie beschikbaar gesteld. Toch is er voor de Nederlanders ook een andere manier om de game nu al te spelen. Vind hier hoe je de Pokemon Go download Android toepast.

  Update 16 juli: Pokemon GO is nu officieel uit in Nederland. Je kunt de game nu downloaden via de App Store en Play Store.

  Ook al staat de officiële app al in de App Store, deze is nog niet te downloaden voor de Europese markt. Kan je niet wachten om de straat op te gaan in de hoop dat je een zeldzame Pokémon tegenkomt? Dan is er toch een manier om al aan de slag met het spel door middel van een speciaal Pokemon GO download Android bestand.

  Pokemon GO download Android voor Kitkat en hoger

  Bij het gebruik van deze manier geldt dat het bestand alleen werkt als je mobiel op Android draait en minimaal de Kitkat versie van het besturingssysteem op je smartphone hebt zitten.

  Als je toestel hier aan voldoet moet je een speciaal APK bestand via je smartphone downloaden. Dat doe je door op je mobiel deze link te volgen en op zoek te gaan naar de rode "download APK" knop.

  Vervolgens zal het bestand gedownload worden en zich installeren op je smartphone. Wel moet je bij het opstarten je GPS aanzetten om gebruik te maken van de locatie waar je je bevindt. Als dit gedaan is stelt Pokémon GO zich in op de Europese valuta, voor de microtransacties, en zie je al snel je eigen omgeving in kaart gebracht.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.