Pokémon GO Community Day januari staat in het teken van Totodile

  De Pokémon GO Community Day van januari staat in het teken van starter Pokémon Totodile. Tijdens het Community Day evenement krijgen trainers de kans om die bepaalde Pokémon vaker te vangen. De eerste Community Day van 2019 vindt plaats op 12 januari.

  Niantic

  Totodile is een starter Pokémon uit generatie twee en is een watersoort. Zijn eerste evolutie is Croconaw, zijn tweede en tegelijkertijd laatste evolutie is Feraligatr. Het kleine waterdier komt tijdens de Community Day van januari steeds vaker voor en kan dus steeds vaker worden gevangen. Er bestaat ook een kans dat je de Pokémon tijdens dit evenement als shiny kan vangen, maar dat is nog niet helemaal duidelijk.

  Als je Totodile evolueert naar zijn laatste evolutie, Feraligatr, voor het einde van het evenement, krijgt die Feraligatr een unieke aanval. Die aanval kan de Pokémon normaal niet leren. Om welke aanval het gaat, is nog niet bekend.

  Totodile

  Pokemon GO Community Day januari bonussen

  Naast de extra Totodiles die je kunt vangen tijdens dit evenement krijgen alle Pokémon GO trainers extra bonussen. Ten eerste zullen Incubators vier keer sneller werken, dus je eieren komen vier keer zo snel uit. Ten tweede zullen Lure Modules, in plaats van dertig minuten, drie uur duren. Met Lure Modules komen er meer Pokémon tevoorschijn bij een Poké-stop dan normaal.

  Het Pokemon GO Community Day evenement begint (en eindigt) op 12 januari en alleen op die dag drie uur actief. De verschillende tijdzones verschillen, in Nederland is het evenement van 10 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags.

  Grijp je kans nu het nog kan

  Tot die tijd kun je je op Pokémon GO vermaken met het derde jaarlijkse winterevenement. Tijdens het winterevenement heb je de kans om de nieuwe generatie vier Pokémon te vangen: Bronzor, Snover en Skorupi. Het evenement duurt tot 2 januari, dus grijp je kans! Daarnaast is de legendarische Pokémon Heatran toegevoegd aan het telefoonspel en hij zal in raids verschijnen.

  Generatie vier wordt langzamerhand volledig toegevoegd aan Pokémon GO, lees in ons artikel over de generatie vier Pokémon waar wij naar uitkijken!

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.