Pokemon GO chaos door Lapras in Tokio Japan

  Als het om Pokemon Go gaat, en je daar een zeldzame Pokemon bij zet, eindigt het meestal in drukte. Zeldzame Pokemon trekken grote menigte van Pokemon jagers aan. Dit keer onstond er Pokemon GO chaos in Japan.

  De zeldzame Pokemon werd al een aantal dagen gespot in Tokio's Odaiba. Veel Pokemon jagers trekken dan ook door de stad in de hoop een glimp van het schepsel te krijgen. Of nog beter, hem te vangen. De drukte werd zo groot dat de politie werd ingeschakeld om de menigte onder bedwang te houden en ongelukken te voorkomen.

  Beelden van Pokemon GO chaos

  Beelden van de Pokemon GO chaos in Japan werden op verschillende sociale media gedeeld. Twitter gebruikers labelden het incident als de 'Lapras paniek'. Op de beelden is te zien hoe mensen verschillende verkeerslichten negeren en hiermee henzelf en andere in gevaar weten te brengen.

  De politie van Tokio heeft contact proberen te maken met Niantic. Zij wil dat het bedrijf strenger let op welke plaatsen zeldzame Pokemons tevoorschijn komen. Niantic heeft nog niet op dit verzoek gereageerd.

  Het enige wat we kunnen zeggen is dat de 'Lapras paniek' een mooi plaatsje verdient op de lijst met bizare Pokemon GO ongevallen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.