Pokemon GO app zuigt batterij binnen kortste keren leeg

  Een lege mobiel is een verschijnsel waar menig smartphone gebruiker al dagelijks last van heeft. De Pokemon GO applicatie doet hier nog een schepje bovenop.

  De Pokemon GO app zorgt ervoor dat de accu van je mobiel als sneeuw voor de zon verdwijnt. De game is nog maar net uit, zowel officieel als via een omweg, maar nu al loopt het internet over van de klachten van het energieverbruik.

  Zo lijkt de Pokemon GO app ook op de achtergrond de smartphone binnen enkele uren al leeg te kunnen zuigen. Dit komt doordat de applicatie zowel de camera als de GPS functie gebruikt.

  Pokemon GO app tips voor besparing

  Op een lege batterij zit niemand te wachten op een zoektocht naar Pokémon, daarom zijn er wel een aantal manieren om de accuduur te verlengen. Zo kan je in de instellingen een knop vinden om energie te besparen. Ook kan het helpen de Augmented Reality functie uit te zetten, waardoor wel enigszins aan de speelervaring wordt afgedaan. Bovendien verleng je je batterijduur aanzienlijk als je de GPS functie uitzet, wanneer je van plan bent Pokémon GO een geruime tijd niet te gebruiken.

  Als je ook al aan de slag wilt met Pokémon GO, zonder de officiële applicatie te gebruiken? Lees dan door op het download artikel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.