Pokemon GO Alola pokemon uit Sun en Moon onderweg

  Pokemon GO Alola Pokemon uit Pokemon Sun and Moon zijn onderweg. De Alolan Kanto Pokemon worden aan het spel toegevoegd.

  Niantic Labs

  De Alola vormen van Kanto Pokemon zijn onderweg naar Pokemon Go volgens ontwikkelaar Niantic Labs. In de komende weken moeten de Alola varianten van onder andere Riachu, Muk en Exeggutor in Pokemon GO verschijnen. De Alola vormen van de Kanto Pokemon waren voor het eerst te vinden in Pokemon Sun and Moon.

  In de blogpost kondigde Niantic aan dat de Pokemon GO Alola vormen komen en vergezelde het nieuws met een foto. Op de foto (die hierboven te zien is) zijn de silhouetten te zien van de Alola vormen van de Kanto Pokemon. De ontwikkelaar eindigt het bericht door nogmaals de veiligheid te benadrukken, nadat dit tijdens de eerste weken van release nogal eens mis ging.

  Veel meer specificaties heeft Niantic niet bekendgemaakt over de toevoeging van de Alola versies van de Kanto Pokemon. Wel staan deze Pokemon bekend vanwege het tropische tintje. Dat heeft te maken met de setting van Pokemon Sun en Moon die zich afspeelde op de tropische eilanden van Alola.

  Pokemon GO Alola toevoegingen verrassend

  Het is enigszins verrassend dat de Alola vormen eerder komen dan Generatie 4. Het zijn namelijk Pokemon die in de meest recente generatie (Gen 7) geïntroduceerd zijn. Tot op heden bevat Pokemon GO alleen nog Pokemon uit generatie één, twee en drie. Dit zijn de Kanto, Jotho en Hoenn regio's.

  Eerder werd de release van Pokemon Ultra Sun en Ultra Moon ook al gevierd in Pokemon GO. Deze vond plaats op 17 november 2017 en zijn aangepaste versies van de originele Sun & Moon releases. Dit werd destijds gedaan door de toevoeging van nieuwe items. Recentelijk werd ook de Pokemon GO Latios raid beschikbaar gemaakt. Dit zorgde er alleen wel voor dat de Latias raid tot een einde kwam.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.