Pokémon Forbidden light vormt uitbreiding op Pokémon kaarten

  Pokémon meesters opgelet: er is nieuws die je helpt in je queeste om ze allemaal te vangen. Vanaf vandaag kun je nieuwe sterke Pokémon kaarten spelen door de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sun & Moon Forbidden Light.

  Deze uitbreiding zorgt ervoor dat jij de hand in gevechten kunt krijgen door machtige Pokémon als Lucario-GX, Greninja-GX, Zygarde-GX, Yveltal-GX, Volcanion Prism Star en Arceus Prism Star te spelen.

  Machtig worden met Pokémon Forbidden Light

  Door je huidige kaartencollectie uit te breiden met het volledige pakket van Forbidden Light, zorg je ervoor dat je de keuze hebt uit meer dan 130 nieuwe kaarten. Uiteindelijk bevinden zich onder deze kaarten 8 nieuwe Pokémon-GX, 6 Ultra Beasts en 5 nieuwe Prism Star-kaarten. Je maakt je hand ook sterker met 15 nieuwe Trainer- en 2 Special Energy-kaarten.

  Om al die kaarten te verzamelen ben je wel afhankelijk van verschillende boosterpacks. Zo koop je een pakje kaarten met daarin 10 kaarten, waaronder minstens 1 zeldzame kaart én 1 Basic Energy-kaart. Wil jij je niet aan deze boosterpacks wagen dan is de andere optie om voor één van de twee themadecks te gaan. In het deck Tropical Takedown zit Alolan Exeggutor en in het deck Twilight Rogue zit Lycanroc.

  Wordt een meester

  Wil jij een echte Pokémon meester worden? Eerder gaven wij al nuttige tips die jou beter maken in het gebruik van deze kaarten. Ook hebben wij een interview met een Pokémon Trading Card kampioen afgenomen waar een heleboel van valt te leren over het tactisch inzetten van al je favoriete Pokémon. Zo weet jij hoe je iedereen straks verslaat!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.