Pokemon Direct met nieuwe Sword & Shield info aangekondigd voor 5 juni 2019

  Er is een Nintendo Direct presentatie aangekondigd voor Pokémon Sword en Pokémon Shield. In deze Pokemon Direct zal er nieuwe informatie gegeven worden over de achtste generatie van Game Freak’s langlopende RPG-reeks. De presentatie wordt op 5 juni 2019 uitgezonden.

  Nintendo

  De presentatie zal dezelfde lengte hebben als de Mario Maker 2 Direct van een aantal weken geleden, namelijk 15 minuten. Dat is meer dan genoeg tijd om veel over de games te onthullen, zelfs als het tempo iets lager ligt dan dat van de Mario Maker presentatie. De Pokemon Direct wordt uitgezonden op 5 juni 2019, dat is volgende week woensdag om 15.00 uur Nederlandse tijd.

  Wat zal er onthuld worden in de Pokemon Direct?

  Nintendo wil nog even niks kwijt over wat voor informatie er precies gegeven gaat worden. We verwachten dat 15 minuten genoeg is om het over meerdere onderwerpen te hebben. Informatie over de regio, nieuwe features, nieuwe Pokémon en evoluties van de starter-Pokémon behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk dat de releasedatum wordt aangekondigd.

  Waar is de Direct te zien?

  Zoals alle Nintendo Direct-presentaties zal de Pokemon Direct te zien zijn op de officiële Nintendo Direct website, en op het YouTube kanaal van Nintendo. Voor wie de presentatie niet live kan zien zal hij op dezelfde plaatsen terug te kijken zijn.

  Betekent dit dat Pokémon Sword en Shield niet op E3 2019 getoond zullen worden?

  Een aparte Direct presentatie betekent niet per se dat de achtste generatie Pokémon niet op E3 zal verschijnen. Wel is het goed mogelijk dat de games beperkt of niet te zien zullen zijn in de E3 Nintendo Direct. Een Nintendo Treehouse Live segment blijft goed mogelijk, en een demo op de beursvloer sluiten we ook nog niet uit.

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.