Point Break remake toont eerste trailer

  De Point Break remake komt met de eerste trailer op de proppen. De herziening van de klassieke heistfilm met surfers uit 1991 bevat naast watersporters ook motorrijders, snowboarders, wingsuitvliegers en basejumpers. Dat blijkt uit de beelden die op YouTube staan.

  De Point Break remake trailer bevat tweeënhalve minuut aan actie. Hoofdrolspeler Johnny Utah, de FBI-agent die wordt geconfronteerd met de bankrovende surfers (met Patrick Swayze als leider), wordt dit keer door de Australiër Luke Bracey vertolkt. Keanu Reeves, die in het origineel voorkwam, doet niet mee.

  Point Break remake komt dit jaar uit

  De film, die nog dit jaar in de bioscoop draait, wordt geregisseerd door Ericson Core (The Fast and the Furious, Daredevil, Payback). Het scenario is geschreven door Kurt Wimmer (Equilibrium, Total Recall, Salt).

  Naast Luke Bracey spelen ook Teresa Palmer (I Am Number Four, The Sorcerer's Apprentice) en Édgar Ramirez (The Bourne Ultimatum, Vantage Point, Wrath of the Titans) belangrijke rollen.

  De producenten van de remake hadden aanvankelijk Gerard Butler op het oog voor de nieuwe Point Break, maar die besloot af te zien van casting.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.