Playstation VR games hebben groot ontwikkelaar animo

  De Playstation VR komt naar alle waarschijnlijkheid in oktober uit. Er is een geruststelling vanaf de kant van Sony aangezien zij bekend heeft gemaakt welke ontwikkelaars aan de Playstation VR games zullen werken.

  Tijdens het Game Developers Congress is er gisteren een aantal onthullingen gedaan met betrekking tot de Playstation VR. Naast de releasedatum, specs, prijs en hardware is er ook bekendgemaakt welke ontwikkelaars aan de Playstation VR games werken. Dit zijn, op het moment van spreken, maar liefst 230 verschillende ontwikkelaars verspreid over de hele wereld. Hiernaast zijn er ook nog 20 bedrijven die werken aan de ontwikkeling van de nieuwe VR-headset zelf.

  Playstation VR games komen van grote ontwikkelaars

  In de lijst met partijen waarmee samengewerkt wordt, is een aantal opvallende en grote namen te vinden. Hiervan zijn de bekendste ontwikkelaars: Bandai Namco, Square Enix, 2K Games, Electronic Arts, Warner Bros en Ubisoft. Daarmee zal er, bij de release van de VR voor Sony's console, genoeg aanbod zijn betreffende de Playstation VR games.

  Sony heeft bevestigd dat er vanaf de release tot het einde van 2016 meer dan 50 Playstation VR games uit zullen komen. In de hierboven staande trailer komt een aantal grote titels voorbij. Rigs van ontwikkelaar Guerilla is bijvoorbeeld een game om naar uit te kijken. Hierin neem je het tegen elkaar op met dodelijke mechs. Ook zullen Ace of Combat 7, Psychonauts: In the Rhombus of Ruin en The London Heist games zijn die de volste ervaring uit de Playstation VR halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.