PlayStation VR gamereleases The Inpatient en Bravo Team uitgesteld

  Voor PlayStation VR zit er nog heel wat moois aan te komen, maar op twee titels moeten we nu wat langer wachten. Zowel The Inpatient als Bravo Team verschijnen in 2018, heeft Supermassive Games aangegeven. Lees hier wat de nieuwe datums van de PlayStation VR gamereleases zijn.

  Supermassive is de ontwikkelaar van beide games en bekend van het eerder uitgebrachte Until Dawn. Deze horrorgame kwam op de PlayStation 4 uit en werd goed ontvangen, zoals je in de Until Dawn review kunt lezen. Met The Inpatient en Bravo Team focust het bedrijf zich op Virtual Reality en dat kost wat meer tijd, zo blijkt nu.

  Nieuwe datums PlayStation VR gamereleases

  The Inpatient zou oorspronkelijk deze maand uitkomen, maar is verschoven naar een release op 23 januari volgend jaar. De game speelt zich in dezelfde wereld als Until Dawn af, namelijk in het enge Blackwood Sanitorium, maar ruim voor de gebeurtenissen die we al kennen.

  De andere game is Bravo Team, een co-op first-person shooter in een fictief Oost-Europese stad. De president is vermoord tijdens een escortmissie, waarna alles naar de verdoemenis lijkt te gaan. Jij zit in een speciale squad en moet je team staande houden. Bravo Team zou in december uitkomen, maar is verplaatst naar 6 maart volgend jaar.

  Beide titels zijn aangekondigd tijdens de Sony’s E3-presentatie in juni. De presentatie met beide trailers is bovenaan het artikel te vinden.

  Bravo Team

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.