PlayStation Video App voor Android beschikbaar

  Sony heeft de PlayStation Video App voor Android gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers van de PS3, PS4 en PSVita films en tv-series vanuit de PlayStation store naar hun telefoon of ander mobiel apparaat streamen.

  Het is de eerste keer dat Android gebruikers hun aangekochte of gehuurde films en series via iets anders dan een Sony console, Xperia telefoon of Sony tv kunnen kijken. Andersom kunnen leden via de PlayStation Video App voor Android ook nieuwe films en afleveringen kopen en toevoegen aan hun persoonlijke PlayStation bibliotheek.

  PlayStation Vue (nog) niet voor PlayStation Video App voor Android

  De eerste reacties op de PlayStation Video App voor Android zijn erg positief. De enige smet is dat de PlayStation Video App, Playstation Vue niet voor Android ondersteund wordt. Die app is voorlopig alleen nog beschikbaar voor iOS en Fire TV van Amazon.

  De PlayStation Vue service - die na een lange testfase gister live ging in heel Amerika - bied je voor een vast maandbedrag toegang tot alle grote en kleine tv-zenders. Meer dan honderd kanalen zijn beschikbaar om live te kijken, maar ook om later terug gekeken te worden. Hoewel er wel degelijk een sectie vrij is gehouden voor PlayStation Vue in de nieuwe PlayStation Video App voor Android, is het niet duidelijk of het hier om reclame gaat of dat het daadwerkelijk de mogelijkheid biedt om je te registreren voor een aanstaande app.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.