PlayStation TV krijgt streamingdienst PlayStation Now

  PlayStation Now, Sony's streamingdienst voor games, komt naar PlayStation TV. Dit heeft Sony bevestigd via het officiële PlayStation Blog. Hiermee kunnen PlayStation TV-bezitters onder andere PS1, PS2 en PS3-games streamen voor een wisselende prijs.

  PlayStation Now gaat op 14 oktober in open bèta met meer dan 150 PS3-titels in de Verenigde Staten, een releasedatum voor Europa is vooralsnog niet bekendgemaakt. Volgens het Amerikaanse PlayStation Blog is een internetverbinding van minimaal 5mb/s vereist voor het gebruik van PlayStation Now. Een memory card is niet vereist om games te streamen via PlayStation Now.

  PlayStation TV verschijnt binnenkort

  PlayStation TV ligt 14 november in de Europese winkelschappen voor een adviesprijs van 99 euro. PlayStation TV zal in staat zijn om PS4, PS Vita en PlayStation Classics games te streamen. De miniconsole zal verkrijgbaar zijn in een bundel met een voucher voor drie PS Vita-games, namelijk Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra en OlliOlli. Het kastje komt met 1GB ingebouwd geheugen, een externe memory card is vereist voor degenen die meer geheugen willen.

  Nog meer vragen over PlayStation TV? Jelle heeft alles voor je uitgelegd in zijn artikel: PlayStation TV: alles wat je moet weten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.