PlayStation Totaku figurines onthuld

  De Nintendo Amiibo ken je vast en zeker wel. De kleine figurines van Nintendo personages zijn erg populair en dat is voor Sony reden genoeg om ook een PlayStation variant te maken. Vandaag heeft Game Mania aangekondigd dat de PlayStation Totaku figurines exclusief bij die winkel beschikbaar zullen zijn.

  De Totaku figuurtjes hebben veel weg van Nintendo's Amiibo. Het zijn beide figurines van personages uit gameseries, zijn beide rond de tien centimeter hoog, maar er is een belangrijk verschil. Waar de Amiibo NFC ondersteunen, een methode waarbij je een figurine kunt koppelen aan je game en zo extra's verdient, doen de Totaku figurines dat niet. Je zult ze dus alleen als verzamelvoorwerpen kunnen gebruiken.

  Game Mania heeft de exclusieve rechten om de Totaku beeldjes te verkopen. Momenteel zitten er zes in de pijplijn. Dit zijn ze:

  PlayStation Totaku figurines vanaf maart verkrijgbaar

  Vanaf maart zijn de Totaku figurines verkrijgbaar bij Game Mania. In de toekomst gaat de winkelketen ook bundels van games aanbieden met de bijbehorende Totaku figuurtjes. Verwacht wordt dat er gedurende 2018 steeds meer figurines worden aangekondigd. Net zoals dat bij de Amiibo gebeurt.

  De Totaku figurines van PlayStation gaan los 15 euro per stuk kosten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.