PlayStation Store Kerst Deals 2017 - South Park The Fractured But Whole

  De PlayStation Store Kerst Deals 2017 zijn nu een flinke tijd bezig en we zijn nu zelfs over de helft! Nu is South Park The Fractured But Whole goedkoper te krijgen.

  South Park The Fractured But Whole is nu voor 35 euro te downloaden uit de PlayStation Store. Dat is overigens niet de enige versie van de game die in prijs verlaagd is, want ook de Gold Edition is goedkoper geworden. Mocht je dus al een tijdje azen op de nieuwe South Park, dan is dit je kans om toe te slaan.

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 zijn aparte deals

  De PlayStation Store Kerst Deals zijn niet zomaar wat kortingen, want ze wisselen elkaar af. Zodoende is er tot en met 24 december elke twee dagen een nieuwe game in de korting. Tot en met donderdag is dat dus South Park The Fractured But Whole, maar eerder passeerden ook games als GTA 5 en Crash Bandicoot N Sane Trilogy de revue.

  In South Park The Fractured But Whole volgen we natuurlijk weer de jongens van South Park in al hun avonturen die ze beleven. Dit keer hebben ze de tovenaarskostuums verruilt voor de superheldenpakken en dat brengt natuurlijk weer wat wrijving in South Park. Aan jou om daar wat aan te doen.

  South Park The Fractured But Whole is sinds vorige maand uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de review beloonden we het spel met een 9.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.