PlayStation Store Kerst Deals 2017 - Horizon Zero Dawn

  Nog een paar dagen en dan is het kerst en dat houdt in dat de PlayStation Store Kerst Deals 2017 ook bijna voorbij zijn. De één-na-laatste game van dit jaar is Horizon Zero Dawn.

  Van vandaag tot en met vrijdagmiddag 3 uur kun je Horizon Zero Dawn voor een fors lagere prijs downloaden in de PlayStation Store. Normaal kost de game namelijk 40 euro, maar hij gaat er nu voor 25 euro uit. Een goede prijs voor een game die in onze review een 9,7 kreeg.

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 zijn uniek

  Deze korting is dus onderdeel van de PlayStation Store Kerst Deals. En dat zijn niet zomaar wat kerst deals, want ze wisselen elkaar af. Vanaf 1 december wisselden games elkaar om de twee dagen af om goedkoper te zijn. Dit gebeurt tot en met 24 december. Na Horizon Zero Dawn krijgen we dus nog één PlayStation 4 game.

  Horizon Zero Dawn is sinds 1 maart verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Het vertelt het verhaal van Aloy, een meisje die in een post-apocalyptische toekomst weggedreven is van haar stam en zich weer moet bewijzen om terug te keren. Die game kun je dus voor 25 euro downloaden, tenzij je een fysieke versie prefereert. Die is overigens wel wat duurder.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.