PlayStation Store Kerst Deals 2017 - Assassin's Creed Origins

  De PlayStation Store Kerst Deals 2017 draaien op volle toeren. Waar we jullie gisteren nog berichtten over een in prijs verlaagde Need for Speed Payback, dient nu al weer de volgende game al. En dat is niet de eerste de beste game: Assassin's Creed Origins.

  Tot en met 10 december kun je Assassin's Creed Origins voor 40 euro downloaden uit de PlayStation Store. Daarna is weer een andere game aan de beurt die flink in de korting terecht komt. In een eerder stadium konden we ook al games als Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, GTA 5 en NBA 2K18. Nu is het dus de beurt aan de nieuwste telg van de Assassin's Creed serie om goedkoop te zijn.

  Niet alleen de standaard versie van Assassin's Creed Origins is voordelig geworden, maar ook de Deluxe Edition (45 euro) en de Gold Edition (65 euro) zijn voor een lagere prijs op te halen. Wees er wel snel bij, want de actie is voordat je het weet voorbij!

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 veranderen constant

  De PlayStation Store Kerst Deals zijn niet zomaar wat kortingen. In tegenstelling tot de meeste kerst acties is er namelijk maar één game per keer in de korting. Een game is dan voor twee dagen voordelig, waarna die wordt vervangen door een ander spel. Dit gaat zo door totdat het 24 december is, want dan is het afgelopen met de pret.

  De actie geldt dus alleen voor de PlayStation 4 versie van Assassin's Creed Origins. Voor de Xbox One en PC editie moet je dus gewoon in de winkel wezen.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.