PlayStation Store Kerst Deals 2017 - Crash Bandicoot

  Het begin inmiddels traditie te worden, want ook dit jaar is het weer zover. De PlayStation Store Kerst Deals gaan beginnen. Dit jaar wordt afgetrapt met Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, die nu 25 euro kost.

  Van vandaag tot en met 2 december (3 uur 's middags) kun je Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor de PlayStation 4 een lagere prijs dan normaal binnen halen. Normaal kost de game namelijk 40 euro, maar nu tijdelijk 25 euro. Wees er dus snel bij, want de actie is zo voorbij!

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 zijn speciale deals

  De PlayStation Store Kerst Deals zijn niet zomaar deals, want ze zijn er maar tijdelijk. Over een periode van 24 dagen worden er twaalf games in prijs verlaagd, waarvan er telkens één tegelijk in de aanbieding is. Deze aanbieding duurt dan twee dagen, waarna er weer een ander spel voor in de plaats komt. Tot en met 2 december is die eer aan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kwam 30 juni uit voor de PlayStation 4. Het betreft een remake van de eerste drie delen die aan het einde van de jaren 90 uitkwamen. In de review gaven we de remaster een 8.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.