PlayStation Store deals - Toptitels onder de 20 euro

  Er zijn nieuwe PlayStation Store deals die hoge kortingen geven. Veel grote titels zijn nu nog geen 20 euro. Wees er snel bij, want de deals blijven niet lang en hier lees je om welke titels het gaat.

  Er is een nieuwe sale van start gegaan in de PlayStation Store en deze heeft flink wat PlayStation Store deals. Er worden meer dan 150 games voor nog geen 20 euro aangeboden, waarvan een groot aantal top titels zijn. De PlayStation Store deals worden dan ook aangeboden onder de slogan 'Games voor nog geen 20 euro'.

  De titels waarop deze PlayStation Store deals van toepassing zijn, kun je hieronder te vinden. Door op de titel te klikken, kom je automatisch bij de PlayStation Store-pagina. De aanbiedingen lopen nog tot en met 24 mei en geldt voor alle titels die je hieronder kunt vinden.

  De PlayStation Store deals op een rijtje

  PlayStation Plus

  Naast deze waslijst aan aanbiedingen, kun je ook de maandelijkse PlayStation Plus games downloaden. Deze maand krijg je in ieder geval Beyond: Two Souls. Deze is van de makers van Detroit: Become Human, de nieuwe titel die 25 mei verschijnt. Als je daar meer over wilt weten, kun je onze Detroit: Become Human preview of onze Detroit: Become Human pre-analyse lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.