PlayStation Store Black Friday Deals 2018 - Volop nieuwe releases

  Black Friday begint nu wel heel dichtbij te komen. De toffe deals vliegen je nu al - een week voor Black Friday - om de oren en ook de Black Friday aanbiedingen in de PlayStation Store zijn bekendgemaakt. Dit zijn de hoogtepunten van de Black Friday 2018 deals bij de PlayStation Store.

  De kortingen tijdens Black Friday kunnen hoog oplopen. Ook in de PlayStation Store zijn er ontzettend veel toffe games flink in de aanbieding. Er zijn zelfs een aantal games die niet langer dan twee maanden uit zijn en waar je nu al flinke korting op krijgt.

  Wanneer je een game aanschaft in de PlayStation Store krijg je geen fysiek exemplaar van de game. De game wordt digitaal aangeschaft en kan meteen worden gedownload. Zo hoef je ook niet te wachten totdat de bezorger jouw pakketje door de brievenbus schuift. Dit zijn de meest opvallende aanbiedingen uit de PlayStation Store:

  • Assassin’s Creed Odyssey - €39,99
  • Call of Duty: Black Ops 4 - €48,99
  • FIFA 19 - €38,89
  • God of War Digital Deluxe Edition - €29,99
  • Marvel’s Spider Man - €39,99
  • Shadow of the Tomb Raider - €34,99

  Alle PlayStation Store Black Friday 2018 Deals kunnen worden gevonden in ons volledige overzicht.

  Let op: het Black Friday 2018 deals overzicht kan nog iedere dag worden aangevuld! Houd het overzicht dus goed in de gaten.

  PlayStation Store Black Friday Deals 2018 - Het overzicht

  In het volledige Black Friday Deals 2018 overzicht vind je niet alleen de aanbiedingen uit de winkel van PlayStation terug. Ook deals van onder andere Game Mania, bol.com en YGZ kunnen worden teruggevonden in het overzicht. Wanneer er meer aanbiedingen worden bekendgemaakt, komen deze ook in het overzicht te staan.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.