PlayStation State of Play aangekondigd voor vrijdagnacht

  Eerder dit jaar begon PlayStation met het uitzenden van Nintendo Direct-achtige presentaties onder de naam PlayStation State of Play. De tweede presentatie in deze reeks zal in de nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden worden. De presentatie zal 10 minuten duren.

  PlayStation Europe

  De livestream zal op vrijdag 10 mei om 0.00 uur Nederlandse tijd worden uitgezonden. De presentatie is niet lang, maar er zullen meerdere PlayStation 4 games besproken worden. Wil je alle aankondigingen over PlayStation games zo snel mogelijk horen, zet dan deze tijd in je agenda.

  Wat zal er te zien zijn in de presentatie?

  Er is al aangekondigd dat PlayStation Worldwide Studios beelden zal laten zien van de MediEvil remake. Kijk je naar die game uit, dan kan het dus de moeite waard zijn om te kijken. Ook van een nieuwe game zullen ze de eerste beelden laten zien. Verder zullen er meerdere aankondigingen zijn rondom andere PS4 games.

  Zal de PlayStation 5 te zien zijn in deze PlayStation State of Play presentatie?

  Sony laat ook weten dat er geen nieuws zal zijn over de volgende generatie PlayStation hardware. Dat is geen verrassend nieuws, aangezien er al langer bekend is dat we de PS5 in de komende 12 maanden niet hoeven te verwachten. Er zijn al wel enkele details bekend over de PS5, maar daaraan zal dus niet toegevoegd worden in deze presentatie.

  Waar kun je de presentatie zien?

  De livestream zal in de nacht van donderdag op vrijdag te zien zijn op YouTube, Twitch, Twitter en Facebook. Wil je weten hoe de vorige State of Play verliep voor je besluit om voor deze op te blijven? Bekijk dan hier onze lijst met de beste aankondigingen uit die presentatie.

  MediEvil

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.