PlayStation Plus prijzen vanaf september omhoog

  Sony heeft aangekondigd dat de PlayStation Plus prijzen vanaf september zullen stijgen in Europa. Deze stijging is om mee te gaan met de markt en om te blijven investeren in nieuwe content en verschillende diensten.

  Vanaf 1 september zouden de Playstation Plus prijzen omhoog gaan in Europa. Voor het Verenigd Koningkrijk is al besloten dat de prijs van het lidmaatschap voor één maand en het lidmaatschap voor drie maanden zal stijgen. Deze laatste zal waarschijnlijk stijgen van 11,99 pond naar 14,99 pond. Het is nog onduidelijk hoeveel het lidmaatschap van één maand zal stijgen, wel blijven de jaarlijkse lidmaatschappen gelijk in prijs.

  PlayStation Plus prijzen anders in Europa en Verenigd Koningkrijk

  Voor de rest van Europa is het nog onbekend hoever de PlayStation Plus prijzen zullen stijgen voor een abonnement van één maand; dit zal per land verschillen. Hoogstwaarschijnlijk zullen de prijzen voor een lidmaatschap van drie maanden stijgen van 14,99 naar 19,99 euro.

  Sony heeft laten weten dat het haar best doet om met de prijsstijging haar diensten te verbeteren. Het PlayStation Network heeft wel vaker onder vuur gelegen vanwege trage downloadsnelheden, problemen met cloud-storage en meer. Deze extra investeringen zouden kunnen helpen om dit te verbeteren.

  Voor de verschillende lidmaatschappen en prijzen kun je terecht op de PlayStation Plus website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.