PlayStation Plus november games zijn bekend

  Sony heeft de nieuwe PlayStation Plus november games onthuld. Vanaf aankomende dinsdag kunnen we aan de slag met onder meer Worms: Battlegrounds.

  Waar de de voorbije maanden konden genieten van grote titels als Metal Gear Solid V The Phantom Pain, Just Cause 3 en Until Dawn, komt Sony voor november met veel indie games op de proppen. Worms: Battlegrounds is ongetwijfeld de meest bekende titel daarvan. Dit zijn alle games die deze maand gratis te downloaden zijn.

  Twee bonus games bij PlayStation Plus november games

  Zoals gewoonlijk krijg je zes reguliere gratis games bij PlayStation Plus, maar deze maand krijg je er twee extra. That's You, een interactieve party game, is al een aantal maanden een bonus game, maar Until Dawn: Rush of Blood komt er dus komende maand bij. Voor die game moet je wel de PlayStation VR bril hebben, anders werkt het niet.

  Met de komst van de PlayStation Plus november games, verdwijnen logischerwijs de spellen van vorige maand uit de collectie. Aangezien dat dinsdag pas gebeurt, kun je ze nog downloaden. Wil je dus Metal Gear Solid V en de Amnesia Collection voor niks binnen hengelen, dan kan je dat nog snel doen.

  PlayStation Plus is een dienst die je online laat spelen op je PlayStation 4 en daarnaast allerlei andere extra's en kortingen aanbied. Een maandelijkse abonnement kost 8 euro, terwijl je voor een jaar 60 euro neertelt. Een must voor de dagelijkse PlayStation 4 gamer.

  Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic

  Verkijgbaar vanaf 9 april 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.