PlayStation Plus games voor februari bekendgemaakt

  Sony heeft vandaag de PlayStation Plus games voor februari aangekondigd. Dit zijn games die leden van PlayStation Plus gratis kunnen downloaden. Voor de maand februari zijn er wederom een aantal goede games beschikbaar gesteld.

  Maandelijks stelt Sony een aantal games beschikbaar om gratis te downloaden en vorige maand waren dat onder andere This War of Mine en Day of The Tentacle Remastered. Voor de maand februari kun je onder andere aan de slag met LittleBigPlanet 3 en Not A Hero! In de trailer die Sony heeft getoond zijn alle games op een rijtje te zien, maar om het je makkelijk te maken staan alle games hieronder in een overzicht.

  TitelPlatform
  LittleBigPlanet 3PS4
  Not A HeroPS4
  StarwhalPS3 (PS4 cross-buy)
  Anna - Extended EditionPS3
  Ninja Senki DXPS Vita (PS4 cross-buy)
  TorqueLPS Vita (PS4 cross-buy)

  PlayStation Plus games voor februari zetten goede start voort

  Met deze line-up van gratis games wordt het goede begin van 2017 voortgezet. De games van vorige maand waren al van een hoog niveau, maar de PlayStation Plus games voor februari houden deze strakke lijn zeker aan. Alleen met LittleBigPlanet 3 ben je al urenlang zoet en ook Not A Hero biedt voldoende uitdaging om flink wat tijd in te besteden.

  LittleBigPlanet 3 is alweer het derde deel van de populaire exclusieve PlayStation serie en in deze platformer ga je op grappige manieren op avontuur. Dit komt vooral door de uitdagende levels in een kindvriendelijke stijl. De game is ook in co-op te spelen waardoor de missies natuurlijk nog een heel stuk leuker worden.

  Not A Hero is voor de spelers die graag wat meer actie willen. In deze 2D shooter elimineer je alle slechteriken met raketwerpers, granaten en vele andere geweren!

  Gelukkig is Sony de PlayStation 3 en de PS Vita nog niet vergeten, want voor beide consoles zijn ook twee games gratis te downloaden. De bovenstaande lijst van games kun je vanaf 7 februari in de PlayStation Store installeren.

  Not a Hero

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.