PlayStation Plus games voor december aangekondigd

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games voor december bekendgemaakt. Vanaf volgende week kun je dus weer aan de slag met een nieuwe selectie games.

  Vanaf 6 december kun je aan de slag met de nieuwe selectie PlayStation Plus games. Heb je de PlayStation Plus games van vorige maand nog niet gedownload, dan heb je nog een week om alle games te downloaden. Mocht je een platform niet hebben, download dan nog steeds alle PlayStation Plus games want deze blijven altijd op je account staan.

  PlayStation Plus games voor december vind je hieronder:

  TitelPlatform(en)
  Invisible, Inc.PS4
  Stories: Path of DestiniesPS4
  Hyper VoidPS3
  Tiny Troopers Joint OpsPS3 (PS4 en PS Vita cross-buy)
  Color GuardiansPS Vita (PS4 cross-buy)
  VVVVVVPS Vita

  PlayStation Plus games voor december bieden verschillende ervaringen

  De headliners, Invisible Inc en Stories: Path of Destinies, zijn twee compleet andere games. Invisile Inc is een turn-based strategie game in een spionage thema. Door middel van technologie, sluip technieken en samen werken, breek je in bij de gevaarlijkse bedrijven ter wereld.

  Mocht sluipen niet helemaal jouw ding zijn dan is Stories: The Path of Destinies er nog. Ga op avontuur is een kleurrijke met de heldhaftige Reynardo. Elke beslissing die je tijdens deze reis maakt zal niet alleen invloed hebben op Reynardo, maar ook op de levens van de personen om hem heen.

  Alle PlayStation Plus games van december zullen vanaf 6 december beschikbaar zijn. Download net als voor de vorige maand al deze games ook al heb je het platform niet. Mocht je in de toekomst dat platform kopen, dan heb je in ieder geval een hele lading games voor je klaar liggen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.