PlayStation Plus games van januari 2019 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games van januari 2019 bekend gemaakt. De eerste maand van het nieuwe jaar kun je dus beginnen met een goed potje gamen. Gebruikers van PlayStation Plus kunnen genieten van de games Steep en Portal Knights. Ook de PS3 en PS Vita hebben een aantal games waaronder Amplitude.

  De PlayStation Plus games van december waren onder andere titels als SOMA en Onrush. In januari kun je lekker wegvriezen met Steep en mensen tot moes slaan in Portal Knights. De complete lijst aan games was door Sony gepost op zijn blog. Hieronder hebben wij een klein lijstje met de titels die je deze maand kunt downloaden:

  PlayStation Plus games januari 2019 - begin het jaar goed!

  Het begint zodra het nieuwe jaar gestart is. Op 1 januari 2019 is het mogelijk om deze games te downloaden op je console, mits je een PlayStation Plus abonnement hebt. Tot en met 5 februari 2019 zijn deze games dan beschikbaar. Op 1 januari zullen dan ook de PlayStation Plus games van december 2018 niet meer te downloaden zijn.

  Steep sleepte bij ons in de review een 7. De game verloor eigenlijk alleen punten dankzij een aantal schoonheidsfoutjes. De game is volgens onze review wel ontzettend uitgestrekt en vraagt erom om verkend te worden. Het is dus zeker de moeite waard om de game te downloaden.

  Steep

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.