PlayStation Plus games september 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor september 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders 3 gratis te downloaden voor de PlayStation 4, maar dat is alleen mogelijk als je PlayStation Plus bezit. Vanaf 3 september zijn de twee titels te downloaden.

  Dat heeft Sony laten weten via haar blog.

  De eerste titel die je gratis kan downloaden met PlayStation Plus in september 2019 is Batman: Arkham Knight. De titel rondom The Dark Knight is de derde in de reeks van Rocksteady Studios en is de afsluiter van de Arkham-trilogie. In de game heeft Scarecrow de touwtjes in handen en moet jij als Batman ervoor zorgen dat de snode slechterik niet in zijn plannen slaagt. Volgens onze Theo is de game een absolute must-have voor je collectie; hij gaf de game dan ook een 9.5 in de review.

  De andere game is toevalligerwijs ook een derde deel in een serie, namelijk Darksiders 3. In deze game neemt Fury het roer over van haar broers War en Death en heeft zij de missie om de zeven hoofdzonden te vernietigen. Met haar zweep probeert Fury zich te onderscheiden van haar broers, maar de game zelf slaagt daar niet al te veel in. Wij gaven Darksiders 3 een 6 in de review.

  PlayStation Plus games september vanaf 3 september te downloaden

  Vanaf dinsdag 3 september zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders 3 te downloaden. Tot die tijd kan je de PlayStation Plus games van augustus nog steeds downloaden. Dit zijn Horizon Chase Turbo en Detroit: Become Human. Oorspronkelijk was Pro Evolution Soccer 2019 de PlayStation Plus-titel die je kon downloaden, maar Sony heeft deze titel vervangen door Detroit: Become Human. Een reden hiervoor is niet bekendgemaakt.

  Darksiders 3

  Verkijgbaar vanaf 27 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.