PlayStation Plus games oktober 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor oktober 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Dit deed het bedrijf tijdens haar State of Play evenement, waarbij de uitgever de twee games aangekondigde die jij in oktober gratis kan downloaden als jij PlayStation Plus bezit. Dat heeft Sony bekendgemaakt tijdens haar State of Play evenement.

  De eerste game die Sony bekendmaakte is de honkbaltitel MLB The Show 19. De jaarlijkse honkbaltitel van ontwikkelaar SIE San Diego Studio draait compleet om het spelletje en alle facetten die erbij komen kijken. Zo is er de Road to Show modus, waarin jij een speler maakt die door het hele selectieproces moet lopen om gekozen te worden voor een honkbalteam. Hierbij moet jij de keuze maken of je snel wordt of juist hard kan slaan met de honkbalknuppel. De game is relatief jong, want hij kwam in maart van dit jaar uit voor de PlayStation 4.

  De andere titel die jij in oktober gratis met PlayStation Plus kan downloaden is The Last of Us: Remastered. Het origineel kwam in 2013 uit voor de PlayStation 3 en een jaar later geremastered voor de PlayStation 4. De game draait om Joel en zijn compagnon Ellie die samen door een post-apocalyptische Verenigde Staten reizen, waarbij Joel het meisje onder hoede neemt. The Last of Us: Remastered kreeg in onze review een 9.

  PlayStation Plus games oktober begin oktober te downloaden

  Doorgaans worden de PlayStation Plus games voor de volgende maand op een woensdag bekendgemaakt, maar aangezien Sony haar State of Play evenement op dinsdagavond hield, maakte de uitgever de twee titels alvast bekend. Het is dan ook aan te nemen dat de twee nieuwe games vanaf 1 oktober te downloaden zijn. Tot die tijd kan je de PlayStation Plus games van september nog downloaden. Dit zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders 3.

  MLB The Show 19

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.