PlayStation Plus games oktober 2016

  Na vele speculaties zijn hier eindelijk de PlayStation Plus games van oktober 2016. Je kan vanaf volgende week aan de slag met o.a. Resident Evil HD Remaster op de PS4!

  Wellicht niet volledig in de sferen van Halloween, maar deze PlayStation Plus update heeft voor elke huidige PlayStation platform toch twee volwaardige games:

  • Resident Evil HD Remaster (PS4)
  • Transformers - Devastation (PS4)
  • Mad Riders (PS3)
  • From Dust (PS3)
  • Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ (PS Vita)
  • Actual Sunlight, (PS Vita)

  Volledige PS4-titels bij oktober 2016 Playstation Plus games

  Capcoms franchise Resident Evil bestaat twintig jaar. Je kunt aan de slag met de remaster van het eerste deel. Terug naar waar het allemaal begon met Jill, Chris en de epische Tyrant.

  Een goede introductie tot de lugubere roots van de serie, maar ook een essential voor de fans. Want laten wij eerlijk zijn: als je een beetje voorbij de onhandige controls kan kijken, dan staat deze remaster nog steeds als een huis.

  Transformers - Devastation is één van de betere Transformer-games in de laatste jaren. Des te meer voor de liefhebbers van het oorspronkelijke cartoony stijltje - je krijgt de mogelijkheid om chaos en verderf te zaaien met verschillende oorsponkelijke karakters. De ingesproken stemmen zijn van hoge kwaliteit en geven de game een zekere extra authenticiteit. Onze review van de game kan je hier terugvinden.

  De eerdere PlayStation Plus games van september zijn nog tot 5 oktober te downloaden in de PlayStation Store.

  From Dust

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.