PlayStation Plus games november 2018 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games november 2018 bekendgemaakt. Deze maand kunnen gamers Bulletstorm en Yakuza Kiwami gratis downloaden. Verder heeft de PlayStation 3 Jackbox Party Pack 2 en de Arkedo Series, terwijl Burley Men at Sea en Roundabout ook naar de PlayStation Vita komen.

  In oktober waren Friday the 13th The Game en Laser League nog de grote titels voor de PlayStation 4, maar deze maand zijn dat dus Bulletstorm en Yakuza Kiwami. De lijst met PlayStation Plus games van november 2018 was eerder al uitgelekt door Sony zelf en het is al een tijdje bekend welke titels je deze maand gratis met PlayStation Plus kan downloaden. Toch staat hieronder nog de volledige lijst die Sony vandaag officieel heeft bekendgemaakt:

  PlayStation Plus games november 2018 volgende week te downloaden

  De bovenstaande titels zijn vanaf 6 november te downloaden. Tot die tijd kun je Friday the 13th The Game en Laser League nog gratis downloaden, evenals de andere PlayStation 3 en PlayStation Vita-games.

  Yakuza Kiwami kreeg van ons een 8.5 in de review en is volgens ons een "dijk van een game. Vooral als je een zwak hebt voor een meeslepend verhaal, brute actie en toffe personages."

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.