PlayStation Plus games maart 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van maart 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. In maart kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Call of Duty Modern Warfare Remastered. Daar blijft het niet bij, want The Witness is ook van de partij en het thema van de maand draait dan ook om kwaliteit.

  De PlayStation Plus games maart 2019 werden door Sony bekendgemaakt via de PlayStation Blog. In tegenstelling tot eerdere maanden zijn er deze maand minder gratis games te downloaden, want de PlayStation 3 en PlayStation Vita games zijn sinds deze maand geen onderdeel meer van de gratis games van PlayStation Plus. De games die je deze maand gratis kunt downloaden via PlayStation Plus zijn als volgt:

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered is de eerste van de twee PlayStation Plus games van maart 2019. Het is de vernieuwde versie van de klassieke Call of Duty game die oorspronkelijk in 2007 werd uitgebracht. Hierdoor kun je de single- en multiplayer nu in 1080p met 60 frames per seconde spelen en op de PS4 Pro zelfs in 4K.

  De tweede titel is The Witness, de meest recente game van maker Jonathan Blow, waarin je op een mysterieus eiland terecht bent gekomen. Hoewel het in eerste instantie lijkt alsof er geen doel is in het spel, kom je er al snel achter dat het eiland wel degelijk uitdagingen te bieden heeft. Namelijk meer dan 600 puzzels die je kunt oplossen die over het hele eiland verspreid zijn.

  PlayStation Plus games maart 2019 volgende week beschikbaar

  Vanaf 5 maart kun je de bovenstaande games downloaden op je PlayStation 4. Totdat die dag is aangebroken heb je nog de tijd om de onderstaande games te downloaden:

  Dit zijn namelijk de PlayStation Plus games van februari 2019. For Honor en Hitman zijn te downloaden tot en met 4 maart, maar deze datum is niet van toepassing op de andere titels. Die kun je namelijk nog tot en met 8 maart downloaden.

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.