PlayStation Plus games juni 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor juni 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. In juni kunnen PlayStation-gebruikers Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection gratis downloaden. Dit kan natuurlijk alleen als je PlayStation Plus hebt. Vanaf dinsdag 4 juni zijn de games te downloaden en tot die tijd zijn de PlayStation Plus games van mei nog verkrijgbaar.

  Sony heeft via haar PlayStation Blog aangekondigd dat gamers komende maand Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection kunnen downloaden.

  Sonic Mania een klassieke Sonic-game en sinds 2017 verkrijgbaar, al zal je door de graphics denken dat de titel ouder is. De game is namelijk compleet tweedimensionaal en voelt aan als vanouds! De levels lijken daardoor veel op de eerdere Sonic-levels waar je misschien al eens doorheen bent geraasd, maar het zijn compleet nieuwe levels die toch enigszins vertrouwd aanvoelen. De game kreeg in onze review een 8.5.

  De tweede titel is Borderlands: The Handsome Collection, wat een verzameling is van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. De franchise is een cel-shaded loot shooter waarbij het voornamelijk draait om het vinden van steeds betere wapens en het neermaaien van vele tegenstanders. Het derde deel van Borderlands komt op 13 september uit, dus het spelen van The Handsome Collection is een goed alternatief tot die tijd. De collectie kreeg van ons een 8.7 in de review.

  PlayStation Plus games juni 2019 vanaf 4 juni verkrijgbaar

  Vanaf dinsdag 4 juni kan je Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection downloaden. Tot die tijd kan je nog steeds de PlayStation Plus games van mei downloaden, wat Overcooked en What Remains of Edith Finch zijn. Voor die laatste game hebben wij nog een handige lijst met tips hoe je snel en makkelijk aan de trophies komt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.