PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt. PlayStation-gamers kunnen in februari aan de slag met For Honor en het eerste seizoen van Hitman. Het is ook de laatste keer dat PlayStation 3-gebruikers en PlayStation Vita-gamers gratis games van PlayStation Plus krijgen.

  In de eerste maand van dit jaar waren Steep en Portal Knights nog de grote namen voor de PlayStation 4-bezitters, maar deze maand zijn dat For Honor en het eerste seizoen van de episodische Hitman-game. Dat heeft Sony laten weten op haar blog. Hieronder kun je zien welke games PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita-gebruikers kunnen downloaden:

  PlayStation Plus games februari 2019 vanaf volgende week te downloaden

  De bovenstaande games zijn vanaf 5 februari te downloaden. Tot die tijd kun je nog steeds de huidige PlayStation Plus games, zoals Steep en Portal Knights, binnen slepen.

  Het zal ook de laatste keer zijn dat PlayStation 3-gebruikers en PlayStation Vita-bezitters PlayStation Plus games krijgen. Sony liet dit vorig jaar maart al weten dat zij stopt met het aanbieden van PlayStation Plus games voor die twee platformen. PS3-game of PS Vita-games die jij al hebt gedownload toen ze onderdeel waren van de PlayStation Plus actie blijven speelbaar zolang je lid bent van PlayStation Plus.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.