Het is knallen en scheuren geblazen met de PlayStation Plus games van december 2019

  Het einde van het jaar is in zicht nu december aangebroken is. In deze laatste maand van het jaar pakt Sony nog een keer uit met twee toffe gratis games. Dit is de PlayStation Plus update voor december 2019!

  Titanfall 2

  Als eerste game in december mag je aan de slag met Titanfall 2. Meer wapens, grotere maps en vooral meer robotgeweld staan centraal in de shooter. Jij bent een Pilot die als een van de weinigen een Titan kan besturen. Kruip achter het roer van een enorme stalen gevechtsrobot en schakel je vijanden uit in deze first person shooter. Dit kan je doen in een singleplayer campagne waarin je het spannende verhaal van de game volgt, maar ook in een multiplayer modus die nog tien keer intenser is.

  In de multiplayer van Titanfall 2 krijg je namelijk talloze Pilot skills, wapens en mogelijkheden om je robot aan te passen. Daarbij zijn er verschillende modi in de game aanwezig waaronder een team deathmatch- en een deathmatch-modus. Natuurlijk zijn er ook genoeg maps waarop je elkaar het leven zuur kunt maken.

  Monster Energy Supercross: The Official Videogame

  Van een heel ander kaliber is Monster Energy Supercross: The Official Videogame. In deze racegame stap jij op je eigen motor om tegen verschillende tegenstanders te gaan racen. Een vernieuwde carrièremodus pusht jou niet alleen om als eerste te finishen, maar laat je ook je roem vergroten, je moet sponsoren zoeken, mediarelaties onderhouden en veel meer.

  De game kent ook een multiplayermodus waarin je met meerdere spelers rond kunt scheuren op zeventien verschillende tracks. Met de Track Editor kun je zelf je eigen parcours maken en die online spelen. Op die manier is er een oneindig aantal races mogelijk!

  PlayStation Plus games december 2019 - Knallen en scheuren!

  Dit zijn de twee laatste PlayStation Plus games die we van Sony krijgen dit jaar. Enerzijds kunnen we knallen en in enorme robots springen en anderzijds is er de mogelijkheid om op een ontelbaar aantal tracks rond te scheuren. Welke game ga jij deze maand spelen?

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.