PlayStation Plus games augustus 2019 mogelijk gelekt

  Het ziet er naar uit dat de PlayStation Plus games van augustus 2019 al gelekt zijn door de PlayStation Store. Een oplettende gebruiker (via Glitched Africa) zag dat twee games ineens gratis voor hem waren om te downloaden. Beide games konden gratis gedownload worden via PlayStation Plus, zoals aangegeven met het gebruikelijke PlayStation Plus-symbool.

  De PlayStation Plus games van augustus 2019 volgens de oplettende gebruiker twee grote EA titels, namelijk Star Wars Battlefront II en EA SPORTS UFC 3. Als bewijs leverde de gebruiker ook foto's van zijn ontdekking die je hier kunt bekijken. Sony heeft nog geen commentaar gegeven op de geruchten, dus voor is het dan ook verstandig om het nieuws met een korreltje zout te nemen.

  Logisch gezien zou het goed mogelijk zijn dat dit de PlayStation Plus games van augustus 2019 zijn aangezien Star Wars Jedi: Fallen Order over enkele maanden in de schappen ligt, namelijk op 15 november. Om voor die tijd nog even de meest recente Battlefront gratis beschikbaar te stellen is zowel een zoetmakertje voor fans en kan laten zien hoeveel beter de game is geworden sinds de abominabele lancering in 2017.

  EA SPORTS UFC 3 is de andere titel die volgens het gerucht onderdeel is van het pakket. De game kwam in 2018 uit en is dus een vrij recente titel om uit te brengen op PlayStation Plus. Toch heeft Sony dit al eens eerder voor elkaar gekregen. Denk maar aan vorige maand toen op het laatste moment ineens Detroit: Become Human de gratis game werd in plaats van Pro Evolution Soccer. Aangezien Detroit: Become Human ook in 2018 verscheen, zou het dus best mogelijk kunnen zijn.

  PlayStation Plus games augustus 2019 staan nog niet vast

  Aan de andere kant zijn er ook feiten die dit gerucht tegenspreken. Zo brengt EA later deze maand nog haar abonnementsdienst uit op de PlayStation 4. EA Access is de naam en geeft je voor 3,99 euro per maand toegang tot een groot aantal EA-games. De service komt al op 24 juli uit, dus het zou best vreemd zijn om in augustus vervolgens te zeggen dat twee van de grote titels van de dienst gratis worden voor iedereen die PlayStation Plus heeft.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.