PlayStation Plus december en januari games bekendgemaakt

  Sony heeft gisteren alvast bekendgemaakt welke PlayStation Plus games leden in december en januari gratis kunnen binnenhengelen. Zo kun je in de wintermaanden aan de slag met Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition en InFamous: First Light.

  Dat liet de Japanse softwarereus weten in een blogpost. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition en Secret Ponchos kun je gratis downloaden in december. In januari kun je de stand-alone DLC van InFamous: Second Son, InFamous: First Light, en The Swapper uit de PlayStation Store plukken.

  Sony heeft echter alleen nog maar de PlayStation Plus games aangekondigd voor de PlayStation 4. De titels, die gratis zijn als je een PlayStation Plus abonnement hebt, voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita zijn nog niet bekendgemaakt.

  PlayStation Plus nog steeds zonder DriveClub

  Tegelijkertijd maakte Sony bekend dat het nog wel even kan duren voordat DriveClub gratis te downloaden is voor PlayStation Plus leden. De PS Plus editie van de game werd in oktober uitgesteld en Sony heeft nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt.

  Volgens de Japanse softwaregigant is ontwikkelaar Evolution Studios hard aan de slag met de gratis versie, maar kan er nog niet worden gezegd wanneer deze editie uit zal komen.

  DriveClub

  Verkijgbaar vanaf 8 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.