Playstation Plus 12 maanden kaart afgeprijsd

  Als je op de PlayStation 4 online games wilt spelen heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig. Je kunt uit verschillende plannen kiezen. Zo kun je elke maand, om de drie maanden of één keer per jaar betalen voor de online service. Fijn is het dat een 12 maanden kaart voor PlayStation Plus nu in de aanbieding is bij verschillende verkopers.

  Speel online met je vrienden op de PlayStation 4 en krijg elke maand toegang tot gratis games. Ook zijn er vaak aanbiedingen in de PlayStation Store die exclusief voor PlayStation Plus-accounts zijn.

  Bij bol.com is er nu een aanbieding voor een 12 maanden kaart voor de service. Voor 365 dagen betaal je nu bij bol maar 44 euro, waar de normale prijs rond de 60 euro ligt. Ook bij Gamemania is de kaart met korting te bestellen tot en met 26 maart. Wees er wel snel bij, want op andere websites zijn deze kaarten nu al uitverkocht. Op deze pagina kun je de kaart bestellen. In de PlayStation Store is het 12 maanden abonnement ook met korting aan te schaffen.

  PlayStation Plus 12 maanden aanbieding

  Deze aanbieding is onder andere bij bol.com beschikbaar. Ook is de aanbieding gewoon geldig in de PlayStation Store. Hier kun je wel een doorlopend account aanmaken, die elke maand, elke drie maanden of elk jaar automatisch een bedrag afschrijft om gebruik te maken van de dienst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.