PlayStation Now voor Windows komt er definitief aan

  PlayStation Now, de service die PlayStation 4 gebruikers hun favoriete games van de PS3 naar de huidige console laat streamen komt naar de PC. Binnen enkele dagen komt PlayStation Now voor Windows uit en kunnen PC-gamers ook met honderden titels aan de slag.

  De PlayStation Now bibliotheek bestaat uit ruim 400 games met iconische karakters en spannende avonturen, zoals The Last of Us, Uncharted en BioShock. Eerder konden PlayStation 4 spelers deze iconische games opvragen via hun PlayStation 4, maar met PlayStation Now voor Windows gaat deze wereld ook voor PC gamers open.

  Een PlayStation Now abonnement kost je 17 euro per maand en daarvoor krijg je toegang tot de kluis van Sony. Hierin zitten honderden titels die je direct op je console kunt streamen. Daardoor kun je direct aan de slag met één van de vele games.

  Een adapter voor PlayStation Now voor Windows

  Speciaal voor PlayStation Now voor Windows is er ook een draadloze adapter ontwikkeld die je in je usb-poort van je pc stopt. Op deze manier kan je controller verbinding maken met je PC zodat je één van de vele games kunt spelen. Een dergelijke adapter kost je 25 euro en komt op 15 september naar de BeNeLux. Als je geen trek hebt om geld neer te leggen dan kan je uiteraard ook je dualshock aansluiten via het standaard usb-kabeltje.

  PlayStation Now voor Windows zal binnenkort verschijnen, een exacte datum zal Sony één dezer dagen vrijgeven. De dienst zal eerst voor Europese gamers beschikbaar worden gesteld en kort daarna de overstap over de Atlantische Oceaan maken naar Amerika.

  The Last of Us: Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.