PlayStation Now service afgezegd voor PS3, Vita en meer

  Sonys PlayStation Now service zal binnenkort alleen nog maar te gebruiken zijn op de PS4 en PC. Alle andere platformen waar de service toegankelijk op was worden afgezegd.

  Abonnees kunnen nog gebruikmaken van de PlayStation Now service tot 15 augustus 2017. Na die datum kan de service enkel nog gebruikt worden op de PlayStation 4 en PC. Een complete lijst van alle apparaten die niet meer ondersteund worden is als volgt:

  • PlayStation 3
  • PlayStation Vita en PlayStation TV
  • Alle Sony Bravia tv-modellen
  • Alle Sony Blu-rayspelermodellen
  • Alle Samsung tv-modellen

  Sony geeft als reden voor deze verandering dat zij hiermee alle focus en middelen naar de service op de PS4 en PC willen schuiven. De PlayStation Now service zal verder ontwikkeld worden op dit twee platformen. Hiermee denkt Sony de beste positie te hebben voor de toekomst.

  PlayStation Now service biedt meer dan 400 games

  Vaste gebruikers die besluiten om over te stappen kunnen op PS4 of PC gewoon verder gamen. Save games kunnen via de cloud makkelijk overgezet worden naar een nieuw platform. Als jouw abonnement nog loopt in augustus dan zal het door blijven lopen op de PS4 of PC.

  De PlayStation Now service is in april 2015 in het leven geroepen. Via de service kun je middels een abonnement een hele lijst aan games spelen. Inmiddels zijn er meer dan 400 games te vinden op PS Now. Enkele toppers beschikbaar op de service zijn Uncharted 1 tot en met 3, Heavy Rain en de inFamous games.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.