Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  Samen met de lancering voor Windows is het PlayStation Now aanbod vandaag uitgebreid met zes games. De volgende games zijn toegevoegd:

  PlayStation Now aanbod blijft groeien

  De zes games die toegevoegd zijn aan het PlayStation Now aanbod bieden voor ieder wat wils. Tomb Raider is de eerste game van de nieuwe serie. Het vervolg Rise of the Tomb Raider komt 11 oktober uit op de PS4, dus een mooie kans om Tomb Raider voor die tijd nog te spelen op PlayStation Now.

  Hetzelfde geldt voor Mafia 2 en Ni No Kuni. Nu Mafia 3 en Ni no Kuni 2 er aankomen, is het geen vreemde zet van Sony om de prequels toe te voegen aan het PlayStation Now aanbod. Daarnaast heeft Sony bestsellers Heavy Rain, Civilization en Borderlands toegevoegd. Castlevania: Harmony of Despair zal vanaf volgende week beschikbaar zijn.

  Meer dan 400 games

  Het PlayStation Now aanbod bestaat al uit meer dan 400 games en blijft groeien. Voor € 16,99 per maand kun je je abboneren op de streamingservice. PlayStation Now is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita en PC.

  Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 5 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.