Playstation Network heeft nu een speciale 'status' site

    Sony's Playstation Network is na al die jaren nog steeds niet zonder problemen online. Ook dit jaar lagen de servers er uit,de ene keer heeft Sony te maken met een storing, de andere keer een DDoS-aanval. Sony heeft nu een speciale site gelanceerd, op deze site kan je de status van de PSN-diensten zien.

    De website is door Sony online gezet om meer inzicht te geven in welke diensten wel en niet functioneren. Het gaat verder dan alleen Playstation Network, Sony's online video dienst -Playstation Vue- staat bijvoorbeeld ook op de lijst. Mocht je nou problemen hebben met een van Sony's online diensten, hou dan vooral www.status.playstation.com in de gaten.

    Playstation Network vaak down

    Sony heeft moeite met Playstation Network vlekkeloos online te krijgen. Playstation Network heeft vaak te maken met problemen en daarnaast is het PSN vaak doelwit van hackers. Hackers willen met die hack aantonen dat de beveiliging van Sony niet goed is. Sony heeft nu iets gedaan aan de onzekerheid die gamers hebben wanneer hetPSN offline is, je kan nu gewoon de status bekijken via de website.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.