PlayStation 5 games en specificaties naar buiten gebracht

  De nieuwe generatie consoles moeten nog even op zich wachten. In de tussentijd zijn er wel een aantal geruchten opgedoken over de PlayStation 5 en zijn release. Er wordt gespeculeerd over verschillende games die bij lancering van de PlayStation 5 te spelen zijn. Ook is er nieuws over de specificaties van het apparaat. Lees hier het laatste PlayStation 5 nieuws.

  De PlayStation 5 zal dit jaar niet meer uitkomen en zal waarschijnlijk ergens in 2020 het licht gaan zien. Naast een aantal games bij lancering zullen we eerst melden dat Mark Cerny, lead system architect van de PS4 een aantal details naar buiten heeft gebracht over de specificaties van de PlayStation 5, alhoewel het nog niet bekend is dat het nieuwe console van Sony de PlayStation 5 gaat heten.

  Tijdens een demonstratie voor Wired laat Cerny een aantal componenten uit het apparaat zien. Hij legt uit dat de CPU van de PlayStation 5 een variant is van de derde generatie van de AMD Ryzen. De GPU in de PlayStation 5 zal een aangepaste versie zijn van de Radeon Navi.

  Welke PlayStation 5 games kunnen we bij release spelen?

  Een derde partij die claimt aan de PlayStation 5 te hebben gewerkt vertelt dat er verschillende titels te spelen zijn op de lancering van de PS5. De PlayStation 5 release zou gepaard gaan met Gran Turismo 7 (Die ook PlayStation VR-support krijgt), een gratis PUBG 4K-remaster, The Last of Us 2, Ghost of Tsushima remaster, Battlefield Bad Company 3, een Harry Potter game, de nieuwe Assassin’s Creed en GTA VI die één maand exclusief voor de PlayStation 5 zou zijn.

  Als deze geruchten waar zijn heeft de Sony een zeer indrukwekkende lijn aan games voor de PlayStation 5 bij release, vooral als GTA VI een maand exclusief te spelen zal zijn op de console. Nu zijn dit tot nu toe allemaal geruchten, maar we zullen waarschijnlijk in de nabije toekomst meer gaan horen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.