Gaat de PlayStation 5-controller er zo uitzien?

    We weten dat voor de feestdagen in 2020 de PlayStation 5 zal gaan verschijnen, maar hoe de console en de controllers er precies gaan uitzien weten we nog niet. Over dat laatste is nu misschien wel iets meer duidelijkheid gekomen.

    In een nieuw patent die vorige week is gepubliceerd is naar voren gekomen dat Sony mogelijk bezig is met een controller die door meerdere mensen kan worden bestuurd. Inderdaad, dat klinkt vreemd, maar het idee is dat spelers via de cloud een gedeelte van een controller onder handen nemen. Speler één neemt bijvoorbeeld de thumbsticks onder zijn hoede, terwijl speler twee verantwoordelijk is voor de triggers.

    LetsGoDigital, het bedrijf dat eerder al een mock-up maakte van de devkit van de PlayStation 5, is met de schetsen van het patent aan de slag gegaan. Volgens de site zouden de controllers eruit gaan zien als onderstaande beelden.

    Uiteraard betekenen de patenten niet zeker dat Sony met deze vorm van de controllers aan de slag gaat, maar interessant is het zeker. Denk jij dat de controllers er zo uit komen te zien? Laat het ons weten in de comments!

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.