PlayStation 4 verkoop hoger dan Xbox One in Amerika

  De PlayStation 4 verkoop ligt hoger dan de Xbox One in de maand november in Amerika. Dat is voor het eerst in maanden, want de afgelopen paar tijd werd de Xbox One juist beter verkocht in Amerika.

  De PlayStation 4 kent een goede periode. Eerder werd al bekendgemaakt dat Sony een nieuw mijlpaal had bereikt, namelijk dat de PlayStation 4 meer dan 50 miljoen keer is verkocht. Nu is de PlayStation 4 in de maand november ook de best verkochte console in Amerika.

  Dat is voor het eerst sinds tijden, want in de maanden juli, augustus, september en oktober werd de Xbox One beter verkocht in Amerika. Dit kwam onder andere door exclusieve Xbox games zoals Gears of War 4 en de nieuwe console van Microsoft, de Xbox One S.

  PlayStation 4 verkoop nu hoger

  De PlayStation 4 verkoop verbreekt de reeks van de Xbox One, want nu is de PlayStation 4 weer de best verkochte console in Amerika. Dit is geen grote verrassing, want in november kwam de nieuwe console van Sony, de PlayStation 4 Pro, uit. Daarnaast was het in november Black Friday, waardoor er ook al een nieuw mijlpaal werd behaald dankzij goede aanbiedingen.

  In Europa is de PlayStation 4 al jarenlang de best verkochte console, ook in de maand oktober was dat het geval. De PlayStation 4 is in Europa ruim 18 miljoen keer verkocht, terwijl de Xbox One ongeveer 6 miljoen keer is verkocht.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.