PlayStation 4 streaming-microfoon Razer Seiren X uitgebracht

  Voor PlayStation 4 eigenaren die dromen van een carrière als streamer op platformen als Twitch is er een nieuw speeltje op de markt gebracht. Razer komt namelijk met de streaming-microfoon Razer Seiren X voor de PlayStation 4. Het is het eerste apparaat in zijn klasse met een officiële licentie voor de console.

  Razer

  Razer heeft de de PlayStation 4 streaming-microfoon in samenwerking met Sony gemaakt. Hierdoor sluit de Razer Seiren X naadloos aan bij de console. Verder heeft het bedrijf ook met Streamlabs en verschillende streamers samengewerkt om de beste kwaliteit af te leveren. Het apparaat kost zo'n 110 euro en is vanaf nu te koop op de site van Razer.

  Wat heeft de PlayStation 4 streaming-microfoon in huis?

  De Razer Seiren X maakt gebruik van een zeer precies opnamepatroon genaamd het supercardioid pickup pattern. Dit zorgt ervoor dat het geluid in een strakke hoek wordt opgenomen. Het reduceert ook de achtergrondgeluiden die je liever niet in een van je streams wil horen. Hierdoor wordt je publiek niet afgeleid door geluiden die de kijkervaring kunnen verstoren.

  Verder biedt de Razer Seiren X een schokbestendig ontwerp. Het kan weleens voorkomen dat je tijdens de stream heel enthousiast bent en per ongeluk tegen je tafel aanstoot. De microfoon zorgt ervoor dat het geluid dat hieruit voortvloeit minder goed hoorbaar is. Ten slotte is de microfoon klein van stuk, waardoor je hem makkelijk kwijt kan op kleinere bureaus.

  Microfoon van Razer

  Waar is de Razer Seiren X te koop?

  De streaming-microfoon voor de PlayStation 4 is vanaf nu te koop op de site van Razer. De microfoon kost je zo'n 110 euro. Je kan kiezen uit drie verschillende versies: Classic Black, PlayStation 4 en Quartz Pink. De middelste heeft een blauw-zwart design dat overeenkomt met de console van Sony.

  Dit is niet de eerste keer dat Razer een product in samenwerking met Sony op de markt brengt voor de PlayStation 4. Het bedrijf bracht al eerder een speciale controller genaamd Razer Raiju uit. De Razer Thresher koptelefoon is ook voor het systeem verschenen. In de Razer Raiju review en de Razer Thresher review kan je lezen wat wij van die producten vinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.