PlayStation 4 Slim bundel komt met FIFA17 en 2e controller

  Tevreden met een PS4 slim als upgrade van je huidige (vorige generatie) console? Dan is nu wellicht de beste tijd om via een PlayStation 4 Slim bundel er één aan te schaffen. Een aantal Nederlandse winkels biedt deze namelijk aan in combinatie met FIFA17 en extra tweede controller.

  Het gaat om de PlayStation 4 Slim bundel en de prijs komt neer op 333 euro (exclusief eventuele verzendkosten). De bundel is beschikbaar bij onder andere de volgende retailers, zolang de voorraad strekt: Bart Smit, Nedgame, Media Markt en Intertoys.

  PlayStation 4 Slim bundel

  Wie liever die 40 euro in z'n zak steekt, al blij is met het oude model en Uncharted 4: A Thief's End erbij graag speelt: Wehkamp heeft een soortgelijke actie.

  Het grote verschil met de oude DualShock 4 controller? Een ander geplaatst lampje vooral. Je kan ook nog steeds voor een schappelijke prijs van ongeveer 290 euro voor een Xbox One S kiezen natuurlijk.

  En wat dan als je helemaal geen FIFA17 wil spelen? Je kan er ook voor kiezen om de game te ruilen met iemand, of om door te verkopen. De geschatte waarde van FIFA17 is op dit moment ongeveer 40 euro. Naar verwachting zal deze zoals gebruikelijk tot maanden vooraf aan FIFA18 gelijk blijven.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.