PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Sony

  Op de PlayStation Blog heeft Sony PlayStation 4 Hits aangekondigd die wat oudere games een nieuw leven moeten inblazen. Vanaf 18 juli worden de games verkocht en ze zijn te herkennen aan de rode PlayStation Hits banner die op het doosje te vinden is. De spellen zijn ook digitaal verkrijgbaar via de PlayStation Store. Het gaat om de onderstaande games:

  De games zullen per stuk voor 19,99 euro te vinden zijn in de winkels of via de PlayStation Store. Over de beschikbaarheid van de fysieke exemplaren doet Sony momenteel nog geen uitspraken, want dat is afhankelijk van de regio. Er zullen nog meer games aan de PlayStation Hits line-up worden toegevoegd, maar welke dat zijn en wanneer dat gebeurd is nog onbekend.

  Naast de bovenstaande 23 games gaat er ook nog een special bundel uitkomen. Deze bestaat uit een Jet Black PlayStation 4 Slim van 1TB met DualShock 4 controller en drie games. Het gaat om Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered en Uncharted 4: A Thief's End en de bundel gaat 349,99 euro kosten. De bundel is alleen niet in Nederland verkrijgbaar, dus zul je naar Duitsland moeten reizen omdat die daar wel te koop is.

  PlayStation 4 Hits lijken op PS3 Essentials

  De PlayStation Hits collectie lijkt in vele opzichten op de PlayStation 3 Essentials collectie. Zelfs de rode rand die op de hoesjes te vinden was, wordt meegenomen naar Hits collectie. Toevalligerwijs kwamen deze in 2008 voor het eerst uit en nu tien jaar later gaat de PlayStation 4 generatie dit terug laten komen.

  Street Fighter V

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.