PlayStation 4 Days of Play bundel verkrijgbaar - Bundel wegens E3

  Er is een PlayStation 4 Days of Play bundel in de aanbieding. De bundel is exclusief bij Game Mania te koop. Je krijgt meer dan alleen een speciale PlayStation 4.

  Bij Game Mania is een PlayStation 4 Days of Play bundel in de aanbieding met een speciale PlayStation 4. De speciale PlayStation 4 is een Slim editie en heeft groot in het goud de vier tekens van de knoppen afgebeeld. De console heeft verder een donkerblauwe kleur en achter de gouden tekens zijn in het klein nog flink een aantal keren terug te vinden.

  Ook zit er een speciale DualShock 4 controller bij de console. Deze heeft dezelfde blauwe kleur en een speciaal TouchPad. De gouden tekens zijn hierop in het klein ook in veelvoud aanwezig. Dit is overigens niet het enige wat in de bundel zit, want je krijgt niet één maar twee DualShock 4 controllers en er zit ook direct een spel bij.

  In de bundel zit namelijk FIFA 18 met de nieuwe FIFA 18 World Cup update. Om het pakket af te ronden krijg je een FIFA ICONS T-shirt in maat L. De bundel is bij Game Mania te koop voor 329,00 euro. Daarmee bespaar je bijna honderd euro, want de originele prijs van de bundel is 423,96 euro.

  PlayStation 4 Days of Play bundel wegens E3

  De bundel is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en is het leven in geroepen vanwege E3. E3 2018 gaat namelijk zaterdag 9 juni van start met de EA Play persconferentie. Sony houdt zelf ook een persconferentie dinsdagochtend om 03.00 's ochtends. Voor het volledige overzicht van de E3 2018 persconferenties kun je ons E3 2018 tijden overzicht bekijken.

  Voordat het zover is, kondigt Sony vanaf gisteren elke dag nieuwe informatie over een game aan. Dit ging woensdag 6 juni van start met de aankondiging van Tetris: Effect. Vandaag wordt om 17.00 de releasedatum van een aankomende Sony game bekendgemaakt.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.