PlayStation 4 aanbieding - Nu voor 188 euro een PS4 kopen

  Heb je nog geen PS4 maar wil je er wel graag één kopen? Wacht dan tot morgen, want dan houdt MediaMarkt een speciale dagaanbieding voor de PS4. Met de PlayStation 4 aanbieding betaal je bijna 100 euro minder dan normaal.

  Update: Deze aanbieding is inmiddels verlopen. Je kunt wel nog verschillende PS4 bundels kopen hier bij MediaMarkt en bij Bol.com.

  De prijs van de PS4 is nu bij MediaMarkt namelijk 279 euro. Tijdens de PlayStation 4 aanbieding hoef je nu dus slechts 188 euro neer te leggen en je gaat met de PS4 naar huis. Een game zit hier niet bij inbegrepen. Het gaat om de 500GB Slim versie, de console is in het wit en zwart verkrijgbaar.

  Ook voor 188 euro PS4 kopen bij andere winkels

  Naast Media Markt hebben ook andere winkels de PlayStation 4 aanbieding. Bij Bol is de console voor hetzelfde bedrag te koop. De witte PS4 is wel een tientje duurder:

  Intertoys en Bart Smit doen beiden ook mee met het spektakel. Voor dezelfde prijs is de console daar te koop. Je kunt hier de console bij Intertoys vinden en hier bij Bart Smit.

  Een andere PlayStation 4 aanbieding

  Vanaf 1 maart doet Media Markt ook een PS4-bundel in de aanbieding. Zo krijg je voor 329 euro een PS4 1TB met Horizon Zero Dawn en Uncharted 4. Ook zitten hier drie maanden PlayStation Plus bij inbegrepen. Deze aanbieding is hier te koop.

  Twee dagen later, op dezelfde dag als de speciale dagaanbieding, ligt ook de Nintendo Switch in de schappen. Bij Media Markt betaal je 344 euro voor de console zelf plus een Joy-Con controller.

  De PlayStation 4 kwam op 29 november 2013 in Europa uit en is sindsdien al meer dan 53 miljoen keer over de toonbank gegaan. De concurrent Xbox One doet het een stuk minder, met slechts 26 miljoen stuks.

  Eerder verlaagden Bart Smit en Intertoys ook al de prijzen voor de PS4. Het lijkt er dus op dat flink wat winkels stunten met de PS4 prijzen. Heb je de console van Sony dus nog niet in huis, dan is nu het moment om toe te slaan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.